Beloofd is beloofd

Onze service tillen wij graag naar een hoger level. Onderstaand maken we u 7 beloftes die wij te allen tijde zullen naleven. 
Your order is our command. Beloofd is beloofd.

Onze 7 beloften

Uitsluitend de beste bonen

Bij CoffeeUnique vindt u uitsluitend de beste bonen. De bonen zijn met zorg geselecteerd, met passie gebrand en hebben ieder hun eigen unieke smaak.

   

Gegarandeerd vers

Alle koffie die u bestelt is maximaal 2 dagen voor verzending gebrand. Dat proeft u!
Achter op iedere zak koffie vindt u een label met de branddatum, zo kunt u zien dat de koffie vers is.

   

Unieke smaaksensaties vanover de hele wereld

U heeft de keuze uit een zestal unieke koffies. Deze koffies komen vanover de hele wereld. Iedere boon heeft zijn eigen karakter dat terug te herleiden is naar zijn oorsprong en groeiregio.

Bekijk onze interactieve wereldkaart voor de herkomst van de verschillende soorten bonen.

   

Met passie gebrand

Iedere boon heeft zijn eigen, unieke brandprofiel. Dit brandprofiel wordt aan de hand van proefsessies met cuppers en klanten samengesteld. Hierna wordt de koffie in kleine hoeveelheden gebrand, getest en pas bij een gemiddelde score van 80 punten of hoger in ons unieke assortiment opgenomen.

   

Mogelijkheid om eigen brand/verzenddatum te kiezen

In het bestelproces heeft u de keuze om de verzenddatum van uw koffie te selecteren. Hiermee heeft u de koffie in huis op het moment dat u dat wilt.

   

Eenvoudig uw verzending wijzigen    

Mocht u weten dat u niet thuis bent op het moment van bezorging, dan kunt u eenvoudig de plaats en het moment van verzending aanpassen. 

   

Door koffieliefhebbers, voor koffieliefhebbers

CoffeeUnique is gestart uit een gedeelde passie voor koffie, een frisse kijk op online shoppen en de visie dat online koffie bestellen een fijne ervaring moet zijn. Wij zijn zelf de grootste fan van ons eigen product en hopen dit enthousiasme, onze passie voor unieke koffie en fijnproeverij op u te kunnen overbrengen.

   

Binnen 24 uur antwoord op al uw vragen

Bent u in de bonen? Heeft u een vraag? Stuur ons dan een e-mail (mail@coffeeunique.nl) of gebruik het contactformulier. U ontvangt van ons altijd bínnen 24 uur reactie, gegarandeerd.